Logo

CatalanEspañol (spanish formal Internacional)French (Fr)English (United Kingdom)
Comunicat de Premsa

Menú principal
Inici
Què és l'INAF
Plaça financera andorrana
Normes de conducta
Entitats supervisades
Organismes d'Inversió Col·lectiva (OIC)
Preguntes freqüents
Mapa web

AREB logotip 2015-06

 

euros-andorrans

Normativa i regulació
Legislació
Normativa comptable
Comunicats tècnics
Contacteu amb nosaltres
Dades de contacte
Consultes
Reclamacions
Recursos humans
CV
Vacants
Inaf en líniaAvís legal
Avís legal

  CLÀUSULES DE NO RESPONSABILITAT

  L’INAF no es fa responsable:


  • dels perjudicis que es puguin ocasionar per la no disponibilitat del servei en temps complet, tant per causes alienes com pròpies.
  • de les eventuals discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica dels dits documents publicats a la seva pàgina web.
  • dels danys i perjudicis que puguin derivar de l’accés, de l’ús o de la mala utilització dels continguts del web. Tampoc és responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de l’INAF.
  • de cap mena de decisió presa com tampoc de cap acció duta a terme o no per l’usuari que hagi confiat en la informació o en les dades facilitades o subministrades per aquest entorn.
  • de l’ús de links presents al seu web.

  Els usuaris es comprometen a utilitzar aquest web i els seus serveis respectant sempre les condicions, reservant-se l’INAF totes les accions legals que li puguin correspondre per qualsevol responsabilitat que es derivi del seu incompliment.

  INFORMACIÓ

  El contingut d’aquesta adreça electrònica solament té efectes informatius.

  L’INAF es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació que figura al seu web sense avís previ.

  En cas de la utilització d’un apartat del web amb contrasenya, l’usuari es compromet a fer un ús diligent i a mantenir en secret la contrasenya per accedir a aquests serveis. En conseqüència, els usuaris són responsables de l’adequada custòdia i confidencialitat de qualsevol identificador i/o contrasenya que li sigui subministrada per l’INAF, i es compromet a no cedir-la a terceres persones, ja sigui temporal o permanentment, ni permetre l’accés a persones alienes. Serà responsabilitat de l’usuari la utilització il·lícita dels serveis per qualsevol tercera persona que faci un mal ús o que perdi aquesta contrasenya.

  PROPIETAT INTEL·LECTUAL

  INAF és una marca registrada. Els textos, dissenys, imatges, bases de dades, logotips, estructura i altres elements del web inaf.ad estan protegits per les lleis i pels tractats internacionals relatius a la propietat intel·lectual. Qualsevol reproducció, transmissió, adaptació, traducció, modificació, comunicació al públic, o qualsevol altra explotació de la totalitat o de part d’aquest web, efectuada de qualsevol manera o per qualsevol mitjà electrònic, mecànic o altre, estan estrictament prohibits, llevat d’autorització prèvia de l’INAF. Tota infracció a aquests drets podrà donar lloc a procediments civils o penals. Per a totes les pàgines d’aquest web hi ha un Copyrigth INAF, el qual confirma tots els seus drets.

  RECOLLIDA DE DADES ESTADÍSTQUES

  Aquesta pàgina web no recull ni emmagatzema dades personals dels seus visitants. Únicament amb la finalitat d’oferir-los un millor servei a través d’aquesta pàgina, i amb l’objectiu d’efectuar unes estadístiques internes, s’analitzen el nombre de visites segons el país d’origen.

  En cap cas s’utilitzen cookies per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari ni s’enregistren les seves adreces IP.

 

24 / 09 / 2018

© 2018 Institut Nacional Andorrà de Finances